Transport Piane si Pianine

Mutarea unui pian sau a unei pianine poate fi, in acelasi timp si o stiinta. Acest lucru il confirma faptul ca aceste instrumente  sunt destul de grele dar, in acelasi timp, sunt foarte fragile dispuse in carcase delicate si de multe ori, trebuie transportate şi amplasate in locuri dificil de accesat.

Mutarea unui pian nu este o sarcina usoara. Numai greutatea si dimensiunile fac din piane si pianine obiecte dificil de manevrat pentru majoritatea dintre noi. Lasate in grija cuiva neavizat, incercarea de mutare poate cauza stricaciuni instrumentului dar si casei/locuintei dvs. Totusi, multa lume ezita sa apeleze la profesionisti, de teama ca pretul mutarii este foarte mare sau ca echipa nu se va prezenta la timp. Firma noastra va asigura ca preturile pe care le practicam sunt avantajoase iar grija cu care vom manipula pianul sau pianina dumneavoastra va fi ca si cum aceasta ne-ar apartine.
Mutarea este o operatiune delicata iar noi ne tratam profesia cu seriozitate. Noi cunoastem valoarea, atat a instrumentului cat si a timpului dumneavoastra.

In timpul transportului, pianul sau pianina sunt protejate prin invelire cu paturi speciale si bine ancorate in masina.

Colturile sunt cel mai greu de evaluat, intrucat nu pot fi masurate cu usurinta. Un profesionist experimentat poate, de obicei, evalua la fata locului dificultatea unghiului respectiv si de aceea, va alege sa faca o vizionare a locului de destinatie inainte de efectuarea mutarii propriu-zise, atunci cand situatia o impune. Aceasta evaluare a spatiului de destinatie nu va fi posibila, probabil, atunci cand locatia de destinatie este situata la mare distanta. In acest caz, daca pianul sau pianina nu se va incandra in locul destinat, clientul va trebui sa plateasca pentru returul acestuia la locul de origine, catre o alta locatie sau catre un loc de depozitare.